Benvingut, Convidat/da
Nom d'usuari: Contrasenya: Recordar contrasenya

TEMA: Arròs amb verdures i gambes

Arròs amb verdures i gambes fa 4 anys 4 mesos #20

  • Tura
  • Avatar de Tura
  • Desconnectat
  • Missatges: 6
  • Gràcies rebudes: 1
  • Karma: 0
Arròs amb verdures i gambes

Ingredients:
400g de gamba blanca
1/2 carbassó
1 pebrot verd
150g de xampinyons
1 porro
5 espàrrecs verds
1ceba tendra
1 tomàquet madur
2 grans d'all
1 cullereta de pebre vermell
6 tasses d'arròs
Un polsim de sal
Aigua o brou de peix
Oli d'oliva verge extra

Preparació:
1. Cobreix el fons de la paella amb l'oli, quan està calent es fa el sofregit amb les verdures.
2. S'hi afegeixen per grau de duresa: espàrrec, pebrot, ceba tendra, porro, xampinyó, carbassó, all i finalment el tomàquet.
3. Quan una verdura es veu ben fregida, s'aparta a les vores de la paella i s'hi afegeix la següent, així fins a acabar-les totes.
4. Tot seguit s'hi afegeix una cullereta de pebre vermell, procurant de que no es cremi,i l'arròs, que es barreja amb tota la verdura.
5. Després s'hi afegeix una miqueta de sal i es deixa coure a foc moderat.
6. Quan el líquid està a mig consumir, s'hi incorporen les gambes pelades i es deixa que l'arròs arribi al seu punt (es important que no es passi).
7. Es comprova que estigui al gust i...

...LLESTOS!!!

RECOMANACIÓ:

Si volem que l'arròs quedi sec, es calcula el doble de volum de líquid(brou de peix, fumet fet amb els caps de les gambes, o aigua)que d'arròs. i si el volem caldós, el triple de líquid que d'arròs.

Per: 113g 34,2g d'hidrats.
Debut: 01/03/2014
L'administrador ha deshabilitat l'escritura als usuaris no registrats.
Temps de càrrega de la pàgina: 0.101 segons