fòrum sobre la diabetis en català

fòrum sobre la diabetis en català

Termes i condicions

Normativa d'ús

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, difamatori, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en què diabetX.cat està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho feu, és possible que us expulsin de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si fos necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a diabetX.cat tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni diabetX.cat assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades. No està permès utilitzar aquest fòrum per inserir articles brossa (spam).

Política de cookies (galetes)

diabetX.cat informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de diabetX.cat. La vigència d’aquestes galetes serà la estrictament necessària per a la prestació dels serveis que s’ofereixen des del lloc web. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

diabetX.cat adopta les mesures i els mecanismes necessaris per garantir la seguretat de les comunicacions i les transaccions que es produeixin mitjançant el web, segons l’estat de la tecnologia i d’acord amb la tipologia de les transaccions i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

Bloqueig d'usuaris

Els administradors del diabetx.cat es reserven el dret de bloquejar i donar de baixa sense previ avís qualsevol usuari que tingui una conducta inapropiada.Els responsables de diabetX.cat i els moderadors que hagin assignat podràn bloquejar contingut publicat per els usuaris i bloquejar l'accés als usuaris.

Responsabilitat

Els responsables de diabetX.cat no es fan responsables de l'opinió ni dels comentaris publicats per els usuaris, i la responsabilitat sobre els continguts, opinions i comentaris recau sobre els usuaris que l'han escrit. Els responsables de diabetX.cat podràn emprendre les accions legals oportunes contra els usuaris que utilitzin la pàgina diabetX.cat de forma inadequada.

banner-adc

logo-adc

Custom CSS